Sugaring tečaji

Tečaj depilacije s sladkorno pasto Sugaring avocado

Kaj je sugaring?

Depilacija s sladkorno pasto je tradicionalna oblika odstranjevanja dlak, ki so jo uporabljali že v starem Egiptu. Nanaša se v nasprotni smeri rasti dlak, tako popolnoma objame dlako in jo izpuli s foliklom vred. V Sloveniji je depiliranje s sladkorno pasto manj razširjeno od voskanja, pa čeprav naše stranke strinjajo, da je postopek manj boleč in rezultat bolj všeč. Zato smo se odločili, da delimo naše znanje in organiziramo tečaj. Depilirali boste s sladkorno pasto Sugaring avocado, ki jo proizvajamo sami iz sladkih pomarnč, sladkorja, limon in avokada. Dobra sladkorna pasta je osnova za vrhunsko storitev sugaring depilacije.

Potek tečaja:

Teoretični del (dotaknili se bomo zgodovine sugaringa, pozitivnih in negativnih plati, sugaring poslovne priložnosti, nega po postopku…)

Praktični del (depilacija pazduh, rok, nog, bikini predela in obraza )

Ker je zelo pomembno, da veliko vadite in dobro osvojite tehniko, smo se odločili da bo tečaj za brazilsko depilacijo posebej. Za termin se bomo naknadno dogovorili po opravljenem tečaju.

Izkoristite ugoden trenutek in se nam pridružite po promocijski ceni!

Tečaj Sugaring avocado 250 eur

Tečaj brazilske depilacije 200 eur

Na vsakem tečaju boste za domov dobili 300 ml sugaring avocado lonček, da boste lahko pridno vadili in naš sugaring certifikat.

Pogoji:

Tečajnica mora imeti kratko postrižene nohte, saj je depilacija z dolgimi neizvedljiva, za praktični del tečaja pripeljite model ( pride zadnjo uri, prej ni potrbno ), ki nima kozmetične izobrazbe.

Da lahko ponudite storitev depilacije strankam, morate imeti obrtno dovoljenje.

Trajanje tečaja je dva dni po 3 ure (termin in čas po dogovoru)

Tečaj brazilske depilacije traja 2 uri, certifikat prejmete po tem, ko nam pokažete, da ste tehniko osvojili. (Vaja dela mojstra… ) Tečaj brazilske depilacije lahko opravljate po opravljenem tečaju Sugaring avocado.

Lokacija:

Salon Lučka

Ljubljana, Kratka pot 6

Prijave na info@salonlucka.si ali nas pokličite na 031 615 196

Ker vemo, da želite svojim strankam ponuditi kvalitetno storitev, vam svetujemo, da se čimprej prijavite na tečaj. Do poletja ni več tako daleč…

 
Logo_lučka_Web-01.png
 


Salon Lučka

Prostor za oddih, regeneracijo sprostitev in lepoto. Dolgoletne izkušnje in ljubezen do dela, nas vodi, da se izobražujemo v različnih tehnikah masaž in terapij. Pomagamo Vam zažareti in se napolniti z energijo. V kozmetiki prav tako sledimo trendom in izboljšujemo svojo ponudbo in storitve. Dolga leta izkušenj z izvajanjem depilacije s sladkorno pasto, zadovoljstvo strank in premalo sugaring salonov v sloveniji, je pripeljala do ideje, da je potrebno to znanje razširiti. Tako vas z veseljem povabim, da se udeležite našega sugaring tečaja. Proizvajamo vrhunsko sladkorno pasto Sugaring avocado, katera je osnova za profesionalno sugaring depiliranje. Vedno vas bomo podpirali na vaši novi sugaring poti.