info@salonlucka.si | +386 31 615 196

Opening time

  • Monday 7.00 - 21.00
  • Tuesday 7.00 - 21.00
  • Wednesday 7.00 - 21.00
  • Thursday 7.00 - 21.00
  • Friday 7.00 - 21.00
  • Saturday Po dogovoru
  • Sunday Po dogovoru


Book Online

* Please Fill Required Fields *
https://www.google.si/maps/place/Brn%C4%8Di%C4%8Deva+ulica+13,+1231+Ljubljana+-+%C4%8Crnu%C4%8De/@46.0990647,14.5386303,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4765330f478d4937:0x95524a7c332579e9!8m2!3d46.0990647!4d14.540819?hl=sl
Fit 13, Brnčičeva 13 1231 Ljubljana-Črnuče
031 615 196
info@salonlucka.si

Access bars/telesni proces korekcija vida

Ali si lahko predstavljate, kaj bi lahko naredili in ustvarili v življenju, če bi se osvobodili svojih omejitev? Kaj, če smo edina oseba, ki nas zaustavlja in omejuje v življenju, mi sami? Kaj, če to lahko z lahkoto spremenimo!?

Kaj so Barsi?
Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju.

Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo … V možganih se zgodi razelektritev in sprostijo se vse energije, ki so ujete v možganih in telesu. Lahko bi rekli, da z barsi pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Z aktivacijo točk na glavi se sprostijo vsi naboji, osvobodi se energija, s tem pa se ustvari prostor za ustvarjanje drugačnih in novih možnosti. Odprejo se vrata v življenje, ki so bila do sedaj zaprta. Je sedaj pravi čas?Access Consciousness™ je zbirka orodij in tehnik, verbalnih in telesnih procesov, s katerimi spremenimo vse, kar ne deluje za nas v tej resničnosti. Ljudje delujemo po sistemu fiksnih prepričanj, ki smo jih prevzeli od okolja, lahko tudi samo energetsko. Lahko so to prepričanja prenesena iz tisočletij generacij pred nami, ki se jih enostavno ne in ne moremo zavedati. Lahko, da so ravno ta prepričanja in naboji, ki smo jim dali določenim stvarem v naših življenjih tista, ki nam preprečujejo uspešno uresničitev želenega. V teh primerih ne vemo, česar ne vemo.

Tehnika Access Bars® omogoča, da nam tega ni potrebno vedeti, ampak enostavno sprošča naboj, ki se je nabral do danes in zrahlja gosto, statično energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedamo. Gre za nežen, negovalen proces, v katerem boste uživali.

<p>Korekcija vida

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness, ki nam pomaga pri različnih težavah z vidom. Izvaja se s polaganjem rok preko oči.

Imate težave z očmi? Ste kratkovidni? Daljnovidni? Imate astigmatizem, očesno mreno …? Vse to in še mnogo več se da popraviti!

Ali ste vedeli, da so težave z očmi povezane z energijskimi blokadami, implanti in omejujočimi miselnimi vzorci?

ko nečesa ne želimo videti, si pred tem zatiskamo oči;
nejasna slika odseva nejasnost naših misli in ciljev;
vnetje mrežnice kaže na dolgo zadrževano jezo na nekaj, kar vidimo v (svojem) svetu …
če smo imeli travmatično izkušnjo, kjer smo videli nekaj, česar ne bi smeli, pa je imelo to hude posledice za nas ali druge, smo si morda sami zablokirali sposobnost videnja.
To je le nekaj primerov, ki odkrivajo medsebojne povezave med našim doživljanjem, čustvovanjem, mišljenjem, energijskim dogajanjem in vidom.

Telesni proces Korekcija vida izboljšuje vid in pomaga pri prenovitvi področja oči in okrog oči, kot so raznorazne poškodbe in učinki staranja. Telo s procesom spomnimo, da se lahko vseskozi spreminja, da ne rabi ohranjati obstoječega stanja, dovolimo mu spremembo in mu pomagamo pri temu.

Dovoliti si videti hkrati pomeni dovoliti si vedeti, pomeni biti resnica in pomeni začeti živeti svoje življenje po svoje.

Poleg izboljšanja vida, stranke opažajo še:

zmanjšanje gubic okoli oči
pozitivni in širok pogled na svet
izboljšanje splošnega počutja in še mnogo več

Ali je čas, da spremenite svoj pogled na svet in z jasno vizijo stopite naprej?